BITCOIN KAN DROP TYGTIG, HVIS DET IKKE HOLDER 18.700 $: ANALYST

Bitcoin er gået ind i en konsolideringsperiode efter at have toppet på $ 19.900 for et antal dage siden.
Mønten handles i øjeblikket for $ 19.200, efter at have hoppet fra de lokale nedture, men også halvering undlod at passere $ 19.500 modstandsniveau.
En analytiker mener, at Bitcoin Era kan få en korrektion mod $ 17.000, hvis det formår at lukke under $ 18.700.
BTC synes dog primet til at holde dette niveau i øjeblikket.

Analytikere forbliver langsigtede bullish på den førende kryptokurrency, da institutionelle spillere fortsætter med at komme ind i rummet.
BITCOIN KAN FALDE, HVIS DET LUKER IKKE 18.700 $
Bitcoin er gået ind i en konsolideringsperiode efter at have toppet på $ 19.900 for et antal dage siden. Mønten handles i øjeblikket for $ 19.200, efter at have hoppet fra de lokale nedture, men også halvering undlod at passere $ 19.500 modstandsniveau.

En analytiker mener, at Bitcoin kan få en korrektion mod $ 17.000, hvis det formår at lukke under $ 18.700:

Genindlæsninger og gratis spins tilgængelige hver dag for hver spiller i mBitcasino Crypto Autumn Bonanza! Spil nu!
”3D $ BTC-diagrammet for mig ser ikke for varmt ud. Luk tilbage omkring 18,7k i aften, og vi får sandsynligvis nogle fantastiske lange poster i den næste uge eller deromkring. Omkring 16.9-17.1k har jeg store drengepenge, der venter på noget længere sigt #bitcoin. ”

$ 18.700 har været et vigtigt teknisk niveau for Bitcoin de sidste par dage.

Diagram over BTCs prishandling i løbet af de sidste par måneder med en analyse af kryptohandler og chartist Pentoshi (@ pentosh1 på Twitter).

Den erhvervsdrivende, der delte diagrammet ovenfor, er ikke den første, der har nævnt vigtigheden af ​​midten af ​​$ 18.000. Som rapporteret af Bitcoinist tidligere, tror en krypto-aktivanalytiker, der har været historisk nøjagtig, at Bitcoin vil være bullish, så længe det har $ 18.500-regionen.

MACRO-TENDENSER BLIVER BULLISKE

Bitcoin forbliver dog bullish på lang sigt på grund af institutionel vedtagelse. Niall Ferguson, en finansanalytiker og historiker for Hoover Institutionen i Stanford, sagde for nylig:

”Accepten af ​​Bitcoin som et digitalt aktiv, et kvasi-digitalt guld, er blevet fremskyndet af denne pandemi. Næsten hver måned har en eller anden vigtig skikkelse i den almindelige investeringsverden sagt: ‚OK, nu tager jeg BTC alvorligt.‘ Denne proces med institutionel adoption skal fortsætte. „

Eksempel: netop i dag meddelte MicroStrategy netop, at det søger at rejse 400 millioner dollars i et gældssikkerhedssalg. Provenuet fra salget vil blive brugt til at købe Bitcoin ifølge en pressemeddelelse:

„MicroStrategy har til hensigt at investere nettoprovenuet fra salget af sedlerne i bitcoin i overensstemmelse med dets Treasury Reserve-politik i afventning af identifikation af driftskapitalbehov og andre generelle virksomhedsformål.“

Denne forhøjelse vil betyde, at MicroStrategy forventer at overgå den interesse, som den vil akkumulere med disse værdipapirer.