Grootboek Updates App om Bitcoin Dusting Attacks te bestrijden

Hardware portemonnee maker Ledger heeft een nieuwe versie van zijn Ledger Live app uitgebracht die de Coin Control functie voor bitcoin (BTC) en zijn derivaten integreert in een poging om de veiligheid van de gebruiker te verbeteren, de betaalde kosten te verminderen, en mogelijkerwijs te voorkomen dat privacy bedreigingen bekend staan als afstoffen aanvallen.

In crypto-taal verwijst stof naar een fractie van een token dat zo klein is dat het niet kan worden verhandeld, dat het in de portemonnee ligt en dat vaak niet voldoet aan de minimum vereisten voor de opnamewaarde. Stofaanvallen richten zich op cryptohouders op een geavanceerde manier. Bij dergelijke aanvallen ontvangen de houders stukjes Bitcoin Code die vervolgens kunnen worden opgespoord, waardoor kwaadwillige actoren hun echte identiteit kunnen vergrendelen en hun crypto-activa op grote schaal kunnen aanvallen.

Met Coin Control kunt u er eenvoudigweg voor kiezen om deze kleine Unspent Transaction Output (UTXO) niet te gebruiken. Als zodanig kunnen ze geen enkele beweging volgen. Kortom: het kan een spelwisselaar zijn als het gaat om je privacy„, aldus het grootboek. „Een andere toevoeging om het bewustzijn en de veiligheid te verbeteren is dat Ledger Live nu onderscheid zal maken tussen onbevestigde inkomende transacties die in behandeling zijn, en transacties die kunnen worden vervangen door vervangen door vergoedingen (RBF). Dit laatste wordt nu een ‚Replaceable‘ transactie genoemd.

Het grootboek zei dat de functie zijn gebruikers „beter zicht zal geven op de status van inkomende transacties, en … ze minder snel zal laten vallen voor een specifieke vorm van phishing door middel van social engineering“.

Als gevolg van de laatste update, kunnen de klanten van het grootboek ook kiezen voor de munt selectie strategie om de kosten die ze moeten betalen te snijden, volgens het bedrijf.

Door te kiezen voor UTXO’s met een hogere waarde in plaats van de oudste, is deze strategie in staat om de bytesgrootte van uw transactie te verminderen. Dit zou de te betalen netwerkkosten optimaliseren„, aldus de firma.